Elektrische fiets – E-BIKE – 12AH/36V – 250 W motor – Tot 35-90 km – Zwart

Oorspronkelijke prijs was: € 619,99.Huidige prijs is: € 569,99.

Productinformatie Type fiets Stadsfiets Geslacht Unisex Kleur Zwart Framemaat 58 Materiaal frame Staal Wielmaat 26 Inch Product gewicht 25 kg Afmontage Type aandrijving Ketting Aantal versnellingen 7 Type rem (voor) Rollerbrake Type rem (achter) Schijfremmen Motor & accu Fietsmotor Performance Positie motor Achterwiel Accupositie In frame Overige kenmerken Aantal meegeleverde accu’s/batterijen 1 Aantal ondersteuningsstanden 1…

Slechts 1 resterend op voorraad

Beschrijving

RCB RK8S Elektrische fiets voor te stellen, ontworpen om jouw fietservaring naar een hoger niveau te tillen. Of je nu door de stad wilt cruisen of avontuurlijke ritten in de natuur wilt maken, de RK8S is jouw ideale metgezel.

Belangrijkste Kenmerken:

Robuust en Stijlvol: De RK8S heeft een stevig frame van ijzer en een elegante zwarte afwerking. Met zijn afmetingen van 1830mm x 600mm x 1100mm en 26-inch draadspaakwielen, biedt hij een comfortabele en stijlvolle rijervaring.

Indrukwekkende Actieradius: Dankzij de krachtige 18650 lithium-ionbatterij met een capaciteit van 12AH en een nominale spanning van 36V, kan de RK8S je overal naartoe brengen. Afhankelijk van belasting, temperatuur, rijomstandigheden en modus kan de actieradius variëren van 35 km tot wel 90 km.

Supersnelle Motor: De 26-inch/36V hoogwaardige borstelloze motor met een nominaal vermogen van 250W zorgt voor een soepele en krachtige rijervaring, waardoor je moeiteloos snelheden tot 25 km/h kunt bereiken.

Multifunctioneel LCD-scherm: Het ingebouwde multifunctionele LCD-scherm houdt je op de hoogte van je snelheid, batterijstatus en meer, voor een geavanceerde controle tijdens je ritten.

Veilig en Betrouwbaar: De RK8S is uitgerust met zowel een voor- als achterste schijfrem, zodat je snel en veilig kunt stoppen. De voorvork met schokdemping zorgt voor extra comfort, zelfs op ruwere terreinen.

Elegant Design: Met zijn gestroomlijnde ontwerp en 7 versnellingen kun je altijd de juiste snelheid kiezen voor de omstandigheden, of je nu een steile helling beklimt of snelheid maakt op vlak terrein.

De RCB RK8S E-BIKE is niet zomaar een fiets; het is een weerspiegeling van innovatie, kracht en stijl. Het maakt niet uit of je de stad doorkruist, naar het werk gaat of gewoon geniet van een ontspannen fietstocht – deze elektrische fiets biedt de ultieme rijervaring.

Bestel vandaag nog en ervaar zelf de vrijheid en het plezier van de RK8S E-BIKE.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Elektrische fiets – E-BIKE – 12AH/36V – 250 W motor – Tot 35-90 km – Zwart” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *