Keramische Coating 100ml – Shelby

 41,28

De gemakkelijkst te verwerken en aan te brengen keramische coating op de markt, deze hoogtechnologische coating geeft een ongeëvenaarde bescherming voor uw auto, gaat jaren mee en in de meeste gevallen de levensduur van uw auto, en kan gemakkelijk door u thuis en door professionals worden aangebracht. Verkozen als AutoExpress beste koop van 2021 en…

Slechts 1 resterend op voorraad

Beschrijving

Shelby’s Ultieme keramische Coating.

Voordat u de Keramische Kit op uw auto aanbrengt, raden we u ten zeerste aan om het ‘auto-oppervlak’ zo schoon mogelijk te maken, want eenmaal aangebracht, is deze coating er om te blijven. Gebruik voor het beste resultaat onze officiële Shelby Shampoo.

Toepassing kan niet eenvoudiger. Op het schoonste oppervlak waar je mee om kunt gaan en waar je blij mee bent, breng je onze keramische coating paneel voor paneel aan. Gebruik een applicator instrument (pad) van goede kwaliteit en breng het in lange rechte bewegingen aan, eerst in de ene richting (bijvoorbeeld van noord naar zuid) en dan in de andere richting (van oost naar west) totdat je ziet dat het paneel bedekt is.
Elk paneel zal in eerste instantie ongeveer 3-5 minuten nodig hebben om uit te harden, daarna gewoon afwrijven met een vochtige doek om een ​​glasachtige afwerking van uw lak te onthullen. Zie ‘Extra Informatie’ voor meer tips!
Extra lagen zullen het uiterlijk en de kwaliteit van de coating verbeteren en kunnen binnen 24 uur na de eerste coating worden aangebracht (6 uur onder goede omstandigheden). Het is ook belangrijk om uw voertuig 24 uur na het aanbrengen niet met wasmiddelen te wassen. De coating is al naar ‘slechts’ 20 minuten regenafstotend. Maar voor een lange duur van ons product, raden we aan een geschikte dag uit te zoeken.

Ons product blijft aan het oppervlak gehecht en wordt niet broos, wat een slijtvastere en duurzamere beschermlaag betekent.

Elke fles van 100 ml is voldoende om minimaal 4 /5 gezinsauto’s minstens één keer te coaten.

 

ADVIES:

Waarom voegt u onze Striped Bare niet toe? Het beste stripmiddel om het oppervlak klaar te maken voor het aanbrengen van Ceramic Coating. Gewoon gebruiken zodra het oppervlak is schoongemaakt om alle overtollige en ongewenste was en verontreinigingen te verwijderen die na normaal wassen zijn achtergebleven.

De perfecte aanvulling om de klus te klaren!

 

Inbegrepen zit:

  • 100ml Shelby Ceramic Coating
  • 1 Applicator Instrument (Pad)
  • Trigger spray
  • Instructions
  • ‘Protected by’ Sticker
    Pipette

Extra informatie

Tips!

Omgevingsgerelateerde omstandigheden. We vermelden in de beschrijving tijden, eigenlijk als richtlijn. Afhankelijk van de weersomstandigheden, atmosferische omstandigheden en oppervlakteomstandigheden, spelen ze allemaal een rol bij het bepalen van de tijdsduur om te glanzen en uit te poetsen. De ideale toepassingsomstandigheden zijn een ruimte met temperatuurregeling. Hoeveel van ons hebben dat. Heel weinig. Onze ideale omstandigheden zullen tussen de 8 en 25 graden zijn. Milde omstandigheden van weinig wind of geen wind, en geen direct zonlicht. Dus als de omstandigheden afwijken van het bovenstaande, moet u rekening houden met verschillende uithardingstijden. Door warme, droge omstandigheden met een zacht briesje, droogt de coating sneller op. Koudere, vochtigere omstandigheden zullen een paar minuten langer duren. Het is zo simpel. Als u vindt dat het product te veel inspanning nodig heeft om te polijsten, gebruik dan gewoon een SCHONE warme vochtige doek. U beschadigt de coating niet, maar je maakt het leven wel makkelijker. We raden niemand aan om bij temperaturen onder de 8 graden Celsius aan te brengen. OOK IN HET KERAMISCHE ASSORTIMENT – KERAMISCHE SHAMPOO EN DETAILER. Door de met keramiek doordrenkte Shampoo en Snowfoam te gebruiken, verwijdert u met dit product zoveel mogelijk van de dagelijkse verontreinigingen. Het is ontworpen om zeer effectief te zijn bij het reinigen en toch zo zacht mogelijk te zijn. Regelmatig gebruik van de Shampoo zorgt ervoor dat kleine beschadigingen die bij dagelijks gebruik met de coating ontstaan, behouden en hersteld worden. Het gebruik van de Ceramic Detailing Spray zal uw keramische coating verder verbeteren, beschermen en onderhouden, waardoor deze langer in topconditie blijft, aangezien de keramische concentratie van dit product 5 keer die van de Shampoo is. Onthoud dat, hoewel een keramische coating een geweldige manier is om de lak van uw auto te verzorgen en te beschermen, de coating zelf wordt blootgesteld aan voortdurend straatvuil, zout en andere dagelijkse vervuiling, evenals schurende stoffen die ons elke dag omringen. Daarom raden we u ten zeerste aan om voor de coating te zorgen en deze er net zo fris uit te laten zien als op de dag waarop deze werd aangebracht. Onze Shelby Ceramic Infused Shampoo / Snowfoam en Shelby Ceramic Detailing Spray zijn beide ontworpen om in volledige synergie met elkaar te werken en om uw auto en elk hard oppervlak er zo goed mogelijk uit te laten zien!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Keramische Coating 100ml – Shelby” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *